Post by izivadlicport on Feb 18, 2022 11:19:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují zlato ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games 2022 version ▞▞▞
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ماجراجویی cheh
Toto je velmi dobrá hra. Je v nich tolik reklam, ale jsou to velmi zajímavé hry, takže vám dám 5 hvězdiček ⭐⭐⭐⭐⭐
Miluji hru, ale ztratil jsem polovinu svých mincí a polovinu drahokamů. Kontaktoval jsem je před 4 dny a oni mě nekontaktovali zpět. Taky mi nejde stáhnout nová verze. ŠPATNÝ! Poslal jsem další e-mail... Odpovíš tentokrát? Nyní jsou to 2 e-maily, které jsem odeslal.
Úroveň 40 se hra zasekla
Mohlo by to být skvělé, ale má spoustu chyb! Rychlé boty ho nutí běhat v kruzích, což rozzlobí vaše zákazníky. Jsou úrovně, kde se hosté nikdy neobjeví a čas prostě vyprší.
Stejně jako všechny ostatní hotelové hry. Vždy chtít, abyste zaplatili, abyste se dostali dále ve hře.
Připomíná mi to staré Nintendo. Chybí mi jednoduchost.
Tahle hra se mi vůbec nelíbí
Unicorn Run: Pony Runner Games ভূমিকা নিয়ে খেলা jbj
Porazil jsem každou úroveň. Poslední hotel stále říká, že brzy. Děkuji za odpověď. Myslel jsem, že dělám něco špatně.
Dobrý
Je to velmi dobrá hra, je velmi důvěřivá, je to velmi uvolněná hra, miluji tuto hru, ve hře jsem část 2 a úroveň 13 hraji tuto hru denně 2 hodiny, je to moje oblíbená hra, dávám hře 5 hvězdiček ✨🌟🌟 pls stáhněte si tuto hru a zahrajte si tuto hru, je to velmi dobrá hra, hosté v této hře jsou velmi zábavní 😂ta hra má mnoho částí 🙂 👍🏻 drahá, členové hry hru nesmažou a hrají tuto hru denně ,tuto hru hodnotím 100 hvězdičkami jsou velmi krásné 💝 úžasné ,hra Tak si tuto hru stáhněte
Tato hra je docela zábavná miluji ji! koneckonců jsem si to stáhl teprve dnes, takže jsem teprve na úrovni 10. Je to opravdu zábavné, ale pokud vám dojdou životy, mohli byste to někomu oplatit tím, že ho necháte vydělávat si životy v minihrách? Děkujeme, že tato hra existuje
Hay Zaplatil jsem za modré drahokamy a nedostal jsem je
Zábavné, ale zákazníci nejsou trpěliví, ale mé mámě sestře a tátovi se to líbí, stále je to zábavné a vtipné
Je to hodně práce, ale líbí se mi to, protože to ukazuje, že vám na tom záleží, takže se všichni ujistěte, že dostanete tuto hru, je tak skvělá
Tato hra je tak zajímavá a zábavná, že je také náročná, protože musíte lidi sevret a kontrolovat je a odcházet. Moje oblíbená část hry je, když uklízí všechny pokoje.
Hra začíná lehce, pak je těžší. Než se do hry dostanete dobře, nemůžete se dostat přes úrovně. To je velmi nepříjemné.
Rád tuto hru hrajete, musíte dokončit spoustu úrovní, než přejdete k další, ale stojí to za to, zatím je to dobré
Je to dobrá hra
Nainstalujte si prosím tuto hru hotel snů
👍🏾
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Eventyr sogf
Tato hra se mi moc líbí, ale PROSÍM, NENÁSLEDUJTE HOTEL GRAND MANIA!!!! Chápu, že hra potřebuje peníze a ve skutečnosti jsem párkrát koupil diamanty, ale nemůžete vytvořit hru a znemožnit ji na ostrově 3 počínaje 50. lety, ABY lidé neměli jinou možnost, než kupovat boostery. Hra takto selže, protože existuje mnohem více her, které si můžete zahrát ZDARMA, A TOHLE JE ZÁBAVNÉ A VYDĚLÁVEJTE PENÍZE, KTERÉ ZA TO STOJÍ, ABY SI HRU POKRAČOVALA V HRANĚ. Opravte prosím tyto úrovně.
Hra super jen mě mrzí že už jsem dohrála. 4 hotely .. a víc nic není ..
Tato aplikace se mi opravdu líbila, ale pak na úrovni 65 ve třetím hotelu, který má být poslední úrovní tohoto hotelu, se nemohu posunout dál. Na liště „dárek“ nahoře je uvedeno 4/10. Pořád porážím level 65 a neposouvá mě to ani laťku dopředu. Tady hra končí?
Tomuto bych dal vyšší hvězdičkové hodnocení. Ale... Hlavním problémem u těchto typů her jsou průběžné náklady, navíc jakmile zaplatíte za krystaly/drahokamy, reklamy stále přicházejí. Proč? Chápu reklamy ve hrách, když hrajete na nic. Ale jakmile si ve hře zakoupíte předměty, REKLAMY MUSÍTE ZASTAVIT!!! Kdybych věděl, že po zakoupení zboží stále existují reklamy. Pak bych hru na prvním místě neinstaloval. Jen můj pohled na věc a varuji ostatní.
Dobrá hra, ale po chvíli ztratíte zájem. Vynikající grafika, žádné reklamy, úrovně a upgrady lze provádět strategicky.
Tolik zábavy
TIME PASS
Příjemný. Zastavuje se více než občas. Problémy s výběrem akcí. Možná omezený počet akcí povolených v každém daném okamžiku.
Odhaduji, že platba se nesčítá správně.
Právě se začínám učit této lásce
Bylo to dobré, ale pak se lidé zaseknou na recepci a nehnou se
Dobrá hra Tato hra se mi příliš líbí.. Ahoj já jsem abhini ... byl jsem trochu zmatený tím, že drahokam byl tak dobrý .sbohem .....
Tato hra je zpočátku zábavná, ale uvízl jsem v lvl 62. Sledujte příliš mnoho reklam, ale nemohl jsem se dostat na určitou úroveň kvůli obtížnosti a není možné umístit zákazníky do požadované barevné místnosti, protože někdo stále obývá to. Dal bych to 5, kdyby to nebylo kvůli obtížnosti hry
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Авантуристичке tdft
Wow úžasné 😍
Skvělé, dokud se nedostanete do 3. hotelu a každý upgrade začne stát modré krystaly. Ty nejsou k dispozici téměř vůbec, pokud si je nekoupíte. Zabere vám HODINY, než seškrábnete dost i na jediný upgrade. Jaká škoda peněz. Není nic horšího než hra, která vás naláká, a když se stanete závislými, řekne vám, že nemůžete pokračovat ve hře, dokud nezaplatíte.
Nemohu se dostat přes 2. úroveň, protože mě to pořád vykopává.
Hotel Cleopatra má mnoho míst, kde sluha mnohokrát uvízl. Zejména v blízkosti zdi, kde jsou uloženy úklidové služby. Prosím, vyřešte to, protože to ztrácí spoustu času
Není to pro mě velká výzva. K opakování
Bylo to úžasné, dokud tuto hru neprodali, teď opravdu není možné ji hrát, alespoň ne, aniž by se hromady $$ staly vaším jediným způsobem, jak se přes ni dostat. Super smutné. Je smutné, jak tito vývojáři opravují hru, aby plně využili lidi v jejich kapsách. Hrabou v KILLING bez přemýšlení o tom, odkud ty $$ pocházejí. Není pochyb o tom, že většina má děti v rodinách s jedním rodičem. Berou to těmto dětem z úst? Nepochybně. HRY KONČÍ A NEJSOU ŽÁDNÉ NÁHRADY!👎☹👎
Skvělá hra, ale nedovolí mi projít určitou úroveň bez ohledu na to, kolikrát to zkusím. Zkoušel novou verzi a pořád to samé. Je to škoda, protože to teď budu muset odinstalovat
Dobré, ale získáte pouze dva světy, jeden na úrovni 30 a druhý na úrovni 40 ztráta času
Tato hra je tak otravná, nenávidím ji, protože to chvíli trvá, než se doplní energie ooh, je to tak otravné, nemůžu se dočkat špatná hra
خیلی خوبه ولی از اول میاد هی 😑
Velmi stresující hra...málo času a spousta zákazníků...nezvládnu to ..takže dávám 3 hvězdičky....
Páni, tato hra vypadá úžasně, právě jsem viděl video a opravdu jsem si hru užil