Post by izivadlicport on Feb 18, 2022 11:22:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг ресурс ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
TRANSFORMERS: Pejuang Aksi hqns
супер игра
Добра игра, но можете ли да направите тази игра данни 150mb, така че повече играчи да могат да я играят без Wi-Fi. Моля теееееее
Kabam, моля, коригирайте грешките в играта, защото дори не мога да включа името си и понякога харесвам грешка, когато мрежата ми е добра със скъпи линии. Моля, коригирайте грешката. Искам да играя тази игра спокойно и да не се допускат грешки
Много хубаваигратаи
Тази игра е толкова добра, но би било по-добре, ако добавите опцията sel за ботове, които не ви трябват, би било наистина полезно, ако поставите тази актуализация, благодаря.
Изтеглих и изтрих играта повече от пет пъти, защото сянката на трансформатора е покрита с цветна цензура, моля, решете това бързо.
69🖕🖕
Трансформеры: Закаленные в бою Экшен nnif
Добре, че телефонът на баща ми процъфтява, може да зарежда бързо и бавно батерия, което означава, че мога да правя това за около 10 часа. Мога да с този телефон, това е моята мечта и го обичам
Хубаво, но трябва да промените влизането на всички ботове различно, а също и стила на победата трябва да бъде те да се променят в коли. ❤ играта е любов BTW
Добра игра, графика и отлична за фенове на трансформаторите (включително твърди фенове)
Играта е страхотни контроли, които работят добре за стила на игра на сензорен екран. Въпреки това, като голям фен на Transforms, изборът на играчки, използвани като модели, беше едни от най-лошите в серията. Combiner wars пребоядисва, наистина!? Линията на поколенията би работила чудесно за повечето, линията за издигане на Земята и линията на обсадата също. Grimlock е най-доброто представяне, което съм виждал досега. Къде е Hotrod, видях 1 герой на име Hotrod, но не съм сигурен какво определено не е Hotrod! Просто тъжно. Героите се нуждаят от актуализации.
Хората са изправени пред големи проблеми с графиката на играта, в играта не се виждат подробности, опитах се да преинсталирате много пъти, но проблемите са същите. Моля, отстранете тези проблеми възможно най-скоро, в противен случай хората ще започнат да деинсталират тази игра...
The Catapult 2 Toiminta gxk
Стикер на Optimus Prime Decal Autobot Transformers ...
Тази игра не раздава наградите ви на арената, имам 5 билета, които е трудно да получа, но когато отида да купя ralic, той казва, че нямам билети. игра с кредитни карти. 4 звездни битове, но когато го удариш, има много 2 звездни ботове, които измамят голямо време. Ето как те те откъсват. Не харчи пари за тази игра, те ще те откъснат. Няма поддръжка
Това е много хубава игра и ми харесва графиката😍😍😍, но има голям проблем е, че играта се срива на всеки час или половин час, така че давам 1 звезда, когато това е фиксирано, оценявам я с 5 старт😠😠😠😠
Този месец е подслушван. Не дава никакви награди за постигане на месечни цели, свързани с grindor!! Моля, поправете!
Играта беше оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо чего которой которой которой которой которой которой пари которой которой которой которой которой которой которой которой которой которой пари которой пари пари пари пари пари, пари пари
Това е наистина добра игра, но едно нещо, което ме притеснява, е, че понякога изостава, но все пак й давам 5 звезди
Kabam Games, Inc. Apps on the App Store
това е страхотна бойна игра един на един, вие наистина знаете, че вашите ботове се движат .. яжте това може n не може да направи причина само за три звезди, момчета.. е, че... вашият селектор на бот дава на дамата малко повече от n над n над n над трябва ли да продължа?? защото всъщност мога да причиня, че имам bluggnet (не мога да изпиша добре, съжалявам.) пет пъти, четири от които са били бъгове покрай всички фантастично забавна игра, просто трябва да се коригира малко n ако necrotronus, известен още като siclonious, е надграден, тогава ще бъде lil funner
Влизането в следващата битка от картата на мисията трябва да бъде след трансформация в режим на превозно средство и по-бързо, но като бот мод. Също така винаги виждаме започване на битка с визуализацията на влизане като превозно средство и трансформиране в бот. Пълна актуализация на графиката. Без актуализиране на графиката тази игра няма да влезе в сърцата. Има най-добър екшън и боен геймплей, но графиката е основният проблем на тази игра.
Много добра игра!
Optimus Prime Fallen Optimus Primal Transformers: Forged to Fight ...
Голям фен на transformers. Чувствам се, че чаках тази игра през целия си живот. Щеше да е по-добре, ако можете да позволите на играчите да избират между Team Autobots или Team Decepticons. Въпреки това аз все още се наслаждавам на тази игра и нямам търпение за да видите следващите актуализации в бъдеще. БЛАГОДАРЯ НА СЪЗДАТЕЛИТЕ✨✨✨
Прилична концепция, скапан метод на битка го прави като цяло гадна игра
Изумен съм как тази игра е толкова добре направена
Аз съм фен на трансформаторите. Харесвам играта. Но... В настройката няма нищо за графика.. Ще се настройват според устройството. Не са толкова добри в моето устройство... И най-вече получаването на кристали е наистина трудно, но винаги излизат глупави неща от тях.. Не ми харесва това... Все едно плащаш, за да спечелиш.... И зареждането отнема повече време от моето време за игра.... по-добре добавете още ботове (не класическите блокови трансформатори)..... Моля, добавете pvp в реално време поне приятел срещу приятел приятелски мачове
Като фен на трансформаторите, казах, че това е най-добрата игра с трансформатори. Имам много ботове като Grimlock, Rhinhox, Bumbalbee, Optimus Prime и т.н. Има много бойни модове като арени, история, мисия на съюза, специални, ежедневни класови мисии и др. Давам 5 звезди заради забавлението
Тази игра е направо ужасна.
Играта е забавна, много опростена бойна игра, но, както всички мобилни игри, тя е измъчвана от микротранзакции. По-скоро бих похарчил пет до десет долара, за да закупя играта предварително, вместо постоянно да ме удрят реклами за закупуване на заплащане за спечелване на пакети, които „подобрят“ геймплея или други подобни глупости.
TRANSFORMERS: Forged to Fight Hành động ycfg
TRANSFORMERS: Forged to Fight Akčné kzdp
Играта не се зарежда, поправете го
Добра игра, но какво ще кажете за друг ъпгрейд като нови герои, блокиращи трансформатори, епоха на изчезване, трансформатори на Мегатрон, последният рицар, NYX beast wars comic skold, същото и Trypticon Vs metroplex uptade
Бях му дал 5 звезди, но след известно време нямаше ново съдържание, което да си струва да ме задържи.